Rođeni za inovacije

Linije proizvoda - električne dizalice

Užetne dizalice

Demagove užetne dizalice su više od 100 godina pojam kvaliteta i pouzdanosti. Sa novom serijom DMR dizalica ta tradicija se nastavlja. DMR dizalice su definisane kroz modularan koncept. Osnova dizalica je ista, samo se razlikuju moduli za određene aplikacije.

FDMR stacionarno vitlo

Stacionarno vitlo se koristi za različite namene. Najčešće se koristi za podizanje raznih platformi, transportnih liftova, ili drugih pokretnih elemenata (ustava na branama i sl.). Vitlo se montira na podkonstrukciju preko šapa za pričvršćivanje, zavrtanjskom vezom. Standardne nosivosti su do 50t

EK DMR jednošina dizalica

EK DMR su u osnovi osmišljene kao samostalne (jednošine, monorail) dizalice. Mogu da se kreću po ravnim stazama, ali i po stazama koje imaju radijuse. Ovaj tip dizalica se koristi i za integraciju kod jednogredih kranova. U tom slučaju upravljanje na dizalici mora da se konfiguriše za rad na kranu, što se postiže učitavanjem određenog seta parametara u dizalicu. Ceo proces je veoma jednostavan i traje svega nekoliko minuta. Standardne nosivosti su do 12,5 t

EZ DMR

Kompletna dizalica za dvogrede kranove, koja se sastoji iz kolica sa elektro motorom i DMR vitla odgovarajuće nosivosti. Osnova dizalice je DMR vitlo, koje je montirano na odgovarajuću konstrukciju kolica, koja se pokreću preko motora sa reduktorima. Standardne nosivosti su do 50t.

Lančane dizalice

Lančane dizalice predstavljaju prvi izbor, prilikom projektovanja sistema vertikalnog transporta. Odlikuju ih izuzetne tehničke karakteristike i visoka pouzdanost, a sa druge strane jednostavna konstrukcija i velika prilagodljivost. Standardne nosivosti ovih dizalica su do 5t, mada su moguća i specijalna rešenja sa tandemskim dizalicama, pri čemu se nosivost povećava na maksimalnih 10t. Visine dizanja nisu problem za ovaj tip dizalica, jer se između ostalog, koriste i kao servisne dizalice na vetrogeneratorima, pa visine dizanja mogu da budu do 150 m.

Galerija proizvoda

Pošaljite nam zahtev za ponudu

Ukoliko razmišljate o sveobuhvatnim rešenjima transportnih problema, ili su vam potrebna
konsultativna rešenja, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju.
Do sada smo realizovali preko 500 projekata,
a taj broj raste na dnevnom nivou.

Pošaljite zahtev